Doç. Dr. Necati Özdemir' in Kişisel Sayfası

Türkçe| English
Ana Sayfa | Üye Listesi | Raporlar
subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link
subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link
subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link
subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link
subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link
subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link

Ziyaretçiler

Konferanslar

Prof. Dr. Yuriy Povstenko

Polonya - Jan Dlugosz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Y.Z. Povstenko, 10.07.2011 - 25.07.2011 tarihleri arasında ERASMUS-"Ders Verme Hareketliliği" kapsamında konuk edilmiştir. Ziyareti süresince verdiği derslerin yanında bölümümüzde "Why Fractional Calculus?" başlıklı bir seminer sunmuştur. Ayrıca grup çalışmalarında das bulunmuştur. (Fotoğraflar için tıklayınız)

Prof. Dr. Om Prakash Agrawal

USA - Southern Illinois Üniversitesi'nden Prof. Dr. O.P. Agrawal, 19.06.2007 - 11.07.2007 tarihleri arasında TÜBİTAK - "Konuk Bilim İnsanı Destekleme Programı" kapsamında ortak çalışmalar yapmak üzere konuk edilmiştir. Ziyareti süresince grup çalışmalarının yanı sıra bölümümüzde "" başlıklı bir seminer vermiştir. Ayrıca Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen "II. Türk DÜnyası Sempozyumu" na katılmıştır. (Fotoğraflar için tıklayınız)

Prof.  Dr. Gerhard Wilhelm Weber

Adblock